Viber Messenger – Free Video Calls & Group Chats

Varies with device

Viber on ilmainen, yksinkertainen, nopea ja turvallisin viestisovellus, jolla on videopuheluominaisuudet. Valittu Messenger yli miljardille käyttäjälle maailmanlaajuisesti! Nyt voit lähettää ilmaisia ​​tekstiviestejä ja soittaa korkealaatuisia puheluja.
Get App
0/5 No votes
Developer
Viber Media S.à r.l.
Version
Varies with device
Updated
November 5, 2020
Requirements
Varies with device
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Viber on ilmainen, yksinkertainen, nopea ja turvallisin viestisovellus, jolla on videopuheluominaisuudet. Valittu Messenger yli miljardille käyttäjälle maailmanlaajuisesti! Nyt voit lähettää ilmaisia ​​tekstiviestejä ja soittaa korkealaatuisia puheluja.

Viber on viestintäviestintäohjelma, tarvitset vain datapaketin tai Wi-Fi-yhteyden. Soita ilmaisia ​​ulkomaanpuheluja, käytä videopuheluja, avaa ryhmäkeskusteluja ja muuta!
Viberin avulla voit nauttia rajoittamattomista puheluista, loputtomista tekstiviesteistä ja laadukkaista videopuheluista!

Miksi Viber on täydellinen lähettiläs sinulle?

Soita ilmaisia ​​ääni- ja videopuheluita, jotta
voit soittaa selkeitä ääni- ja videopuheluja ystävien ja perheen kanssa. Voit käydä ryhmäkeskustelun tai videopuhelun jopa 20 henkilön kanssa, mikä on loistava tilaisuus tavata rakkaitaan. Nauti ilmaisista videopuheluista ja chatista joka päivä.

Avoin
ryhmäkeskustelu Pysy yhteydessä ystäviin, perheenjäseniin ja kollegoihin ryhmäkeskustelun avulla, johon kuuluu jopa 250 jäsentä. Keskustele ja kirjoita yhdessä erillisessä chat-huoneessa, keskustele suosikkielokuvistasi, kirjoistasi, tapahtumistasi jne.! Keskustelu vanhempien kanssa on hienoa perheaktiviteettien, vitsien ja valokuvien jakamiseen.

Käyttämällä Viber Out
tehdä edullisia puhelut lankaverkon puhelimiin on koostuu lankapuhelut, ei-Viber käyttäjien tai joku, joka ei ole Internet-palvelu tai kännyköiden käyttö edullisia kansainvälisiä Viber Out puhelinpalvelua.

Ilmaisten tekstiviestien lähettäminen
yhteydenpitoon ei ole koskaan ollut näin helppoa. Lähetä ilmaisia ​​tekstiviestejä, jaa valokuvia, tarroja tai GIF-tiedostoja, videoita tai muita tiedostoja. Tekstiviestipuhaltimille Viber on hyvä valinta!

100-prosenttisesti yksityisyyden suojatut puhelut ja tekstiviestit ovat
salattuja päästä päähän, joten kaiken tyyppiset Viberissa jakamasi tiedot pysyvät aina yksityisinä. Jokainen viesti lähetetään salatun koodin muodossa, ja vain vastaanottajan laite voi käyttää salausavainta muunnettaessa sen puhtaaksi tekstiksi. Salausavain on olemassa vain käyttäjän laitteessa eikä mitään muuta. Siksi kukaan – ei edes Viber – voi lukea viestejäsi.

Salaisen keskustelun itsetuho Voit
aloittaa salaisen keskustelun asettamalla itsetuhoajastimen jokaiselle tekstille, joka poistetaan automaattisesti vastaanottajan puhelimesta sen lukemisen jälkeen. Salatun viestitoiminnon ansiosta Viberiä on turvallista käyttää tekstiviesteihin ja puheluihin.

Voit sanoa tarpeeksi vain ilmaistaaksesi itsesi GIF- ja Viber-tarroilla
! Käytä loputtomia GIF-tiedostoja ja yli 35 000 tarraa Viber-tarramarkkinoilta ilmaisemaan tunteitasi. Keskustelu on mielenkiintoisempaa kuin luulet!

Luo Viber-yhteisö. Nauti ilmaisista puheluista ja tekstiviesteistä rajoittamattomilla jäsenillä!
Ei ole väliä mikä sinua kiinnostaa, voit nyt luoda oman Viber-yhteisön! Kommunikoi rajoittamattoman määrän ihmisten kanssa ja keskustele yleisistä aiheista tai intohimoista. Ainutlaatuisessa keskustelutilassa voit nauttia enemmän järjestelmänvalvojan hallinnasta kuin koskaan ennen ja uudet valintaikkunatoiminnot, joissa voit ottaa kaikki kuvat.

Rikastuta keskustelujasi chat-laajennuksilla Rikastuta keskustelujasi
useilla hyödyllisillä chat-laajennuksilla , joihin kuuluu helppo pääsy suosikkilinkkeihisi, GIF-tiedostoihisi ja videoihisi, Yelpiin, YouTubeen, varaamiseen, Spotifyiin jne . Viber-tarroilla voit soittaa ilmaisia ​​puheluita ja tekstiviestejä vielä hauskemmaksi!

Viber Out -tilaus on minuutin minuutti soittoaikaa tiettyyn määränpäähän, jonka voi ostaa sovelluksesta ja uusia kuukausittain tai viikoittain aikataulun mukaan. Jos teet tilauksen Play Kaupasta, maksu vähennetään tililtäsi vahvistettuasi ostoksesi. Tilauksesi uusitaan automaattisesti, jos automaattista uusimista ei poisteta käytöstä vähintään 24 tuntia ennen kuluvan kauden päättymistä. 24 tunnin sisällä ennen kuluvan ajanjakson päättymistä valitun tariffin hinta vähennetään tililtäsi. Voit hallita tilaustasi milloin tahansa ja poistaa automaattisen uusimisen käytöstä siirtymällä laitteesi Play Kauppa -tilin asetuksiin.

Viber on osa Lotte-konsernia, joka on maailman johtava sähköisen kaupankäynnin ja rahoituspalveluiden johtaja. Aloita sovelluksen käyttö rajoittamattomiin puheluihin ilmaiseksi!

What's new

Yhteisön ylläpitäjänä voit ymmärtää paremmin ja nopeammin yleisösi - tarkastella näkymiä, napsautuksia ja jaettua sisältöä heti, kun julkaiset ja luot suuren yhteisön: paina pitkään mitä tahansa viestiä> viestiä.

Kun luot oman GIF-kuvan, kokeile uutta boomerang- ja reverse-tilaa

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *