The Secret To Money by Rhonda Byrne

3.3.1

Rahan salaisuus on sovellus, jolla pyritään muuttamaan tapaa, jolla ajattelet rahaa, ja muuttamaan perusteellisesti raha-elämän tilannetta.
Get App
0/5 No votes
Developer
Creste LLC
Version
3.3.1
Updated
October 30, 2020
Requirements
4.1 and up
Size
66M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Rahan salaisuus on sovellus, jolla pyritään muuttamaan tapaa, jolla ajattelet rahaa, ja muuttamaan perusteellisesti raha-elämän tilannetta.

Rhonda Byrne Global Secretin myydyimmän ilmiön innoittamana tässä sovelluksessa saat uutta tietoa henkilökohtaisesta taloudestasi ja rikkaan elämän potentiaalista.

Salaiset rahat on henkilökohtainen kehityssuunnitelma peleille ja päivittäiselle toiminnalle, jonka on luonut Ai Sheng Hate itse ja joka on varustettu kuudella tehokkaalla salaisella tyylillä, jotka auttavat sinua kehittämään rikas ajattelu:

Halu
ostaa tietyn määrän
RAHAA
PÄIVITTÄIN suorituskykyä inspiraation
lupaukset
ja

Vaatimukset: Tässä käytännössä luot luettelon 7 asiasta, jotka voit ostaa, jos sinulla ei ole rahaa. Tämä “salainen” luettelo muistuttaa sinua, miksi haluat enemmän rahaa elämääsi ja todellisen tunteen saada haluamasi asiat.

Ostaminen: Tässä käytännössä muutat käsitystäsi rahasta viemällä paljon rahaa. Joka päivä saat yhä enemmän virtuaalisekkejä Universe Bankilta, joka esiteltiin ensimmäisen kerran kirjassa “Salaisuudet”. Mielikuvituksellasi voit “käyttää” jokaiselle sekille tarvittavan määrän ja tallentaa nämä ostokset sovellukseen. Valuutta sijaitsee kussakin maassa ja se asetetaan puhelimen tai tablet-laitteen kieli- ja sijaintiasetusten mukaan.

Käteisvaluutta: Tässä lähestymistavassa kirjaat kaikki maksut tänään – varat, jotka olet saanut, tallettanut, lahjoittanut tai palauttanut. Kuinka paljon “salaisia” rahaa aloitat näyttää joka päivä harjoitellessasi “Rahan salaisuuksia”, mikä yllättää sinut.

Päivittäinen valaistuminen: Rahan suhteen pieni valaistuminen voi viedä paljon rahaa rahan keräämiseen elämässäsi. Tässä päivittäisessä käytännössä saat inspiroivaa tietoa taloudellisista aiheista, jotka on luotu “salaisesta” kirjasta, joka auttaa sinua muuttamaan näkemystäsi rahasta. Jokainen inspiraatio voidaan jakaa.

Tunnustus: Sen on oltava myönteinen lausuma, jonka olet antanut positiivisen asenteen luomiseksi ja elämäsi muuttamiseksi tietystä aiheesta. Tässä päivittäisessä harjoituksessa luet 25 ainutlaatuista rikkautta ja salaisuutta, jotka ovat saaneet vaikutteita salaisuuksista, joiden avulla voit muuttaa rahakäsitystäsi.

Lahjoitukset: Tässä lähestymistavassa tallennat kaikki tapasi, joita annat muille – hyväntekeväisyyslahjoituksia, vinkkejä, lahjoja ja lahjoituksia, postimerkkejä postimerkiksi tai kahvin ostamista ystäville. Tulet hämmästymään siitä, kuinka paljon rahaa annat muille päivittäin harjoitellessasi “rahan ansaitsemisen salaisuuksia”.

Rahan salaisuus on suunniteltu erityisesti sinulle. Sinua kutsutaan toteuttamaan unelmasi “Salaisuuden” avulla. Kuten Rhonda sanoi:

“Kuten monet ihmiset, uskoin nuoresta iästä lähtien, että rahaa on vaikea ansaita, ja sinun on tehtävä kovasti töitä rahan puolesta. Uskon jopa, että minulla ei ole koskaan paljon rahaa, koska perheelläni ei ole rahaa.

“Kaikki nämä uskomukset ovat peräisin uskosta – uskosta, josta puuttuu rahaa.

“Joten vuonna 2004, kun opiskelin salaisuuksia, loin monia erilaisia ​​rahakäytäntöjä ja keksin monia hypoteettisia valuuttapelejä kääntääkseni uskoni rahan puutteesta uskoon rahaan. Harjoittele, tee se joka päivä. Elämässäni ei ole pulaa tänään.

“Salaisuusryhmä on ottanut käyttöön elämän muuttuvan valuuttakäytännön, joka on siirtynyt niukkuudesta runsauteen ja upottanut sen salaisuuteen rahaan. Sovellus on yksinkertainen ja käytännöllinen, suunniteltu muuttamaan täysin rahasi tilanne elämässäsi. Se toimii minulle.

Saatavana englanniksi, espanjaksi, saksaksi, ranskaksi, japaniksi, koreaksi, hindiksi ja mandariiniksi.

What's new

Suorituskyvyn yleinen parantuminen

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *