TelloTalk Messenger

3.40.1

TelloTalk on Pakistanin ensimmäinen sosiaalisen median sovellus, jonka avulla voit paitsi kommunikoida ystävien / perheen kanssa, myös tarjota alustan keskusteluun ja uusien ystävien hankkimiseen. Paitsi että löydät myös täydellisen luettelon jännittävistä palveluista, kuten chat-huoneet, live-uutiset, tarinat, mielenkiintoinen Time Pass -sisältö ja paljon muuta! Pääpiirteet ja palvelut käyttöalueita ovat: -real
Get App
0/5 No votes
Developer
TelloTalk (Pvt.) Ltd.
Version
3.40.1
Updated
November 4, 2020
Requirements
4.1 and up
Size
23M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

TelloTalk on Pakistanin ensimmäinen sosiaalisen median sovellus, jonka avulla voit paitsi kommunikoida ystävien / perheen kanssa, myös tarjota alustan keskusteluun ja uusien ystävien hankkimiseen. Paitsi että löydät myös täydellisen luettelon jännittävistä palveluista, kuten chat-huoneet, live-uutiset, tarinat, mielenkiintoinen Time Pass -sisältö ja paljon muuta! Pääpiirteet ja palvelut käyttöalueita ovat: -real
keskusteluryhmät
-stories
-real -Aika
uutisia kanavia -dei tarroja -pakistan
reaaliaikaisia radioasemat
-pakistan paikallisella kielellä näppäimistö
-musiikki
-pelit

Se ei ole totta!
Voit ansaita myös palkintoja viittaamalla tulostauluihimme, kutsumalla ystäviä TelloTalkiin tai kirjoittamalla luettelon tarinatrendistä.
TelloTalk on täydellinen pakistanilainen sosiaalisen median ratkaisu, josta olet ylpeä kotona.

** Chat-huoneet **
Sinulla on jo kokemusta Pakistanin chat-huoneiden käsittelystä. Onko se ihanteellinen valinta uusien ystävien löytämiseen? TelloTalkilla tämä on nyt mahdollista. Se on yksi parhaista ystävyyssovelluksista, et voi vain keskustella, vaan myös äänikeskustella ja löytää uusia ystäviä, tavata uusia ystäviä, jakaa sisältöä ja muuta.
Uskomaton? TelloTalk-ominaisuuksiensa ansiosta se on yksi Pakistanin suosituimmista chat-sovelluksista. Tapaa ja hanki uusia ystäviä TelloTalkin kanssa ja pidä hauskaa ystäviesi kanssa.

** Luo tarina **
Unohda ilmainen tilavideo ja luo tarina TelloTalkiin. . Luo nyt upeita videoita, muokkaa videoita, julkaise ja jaa niitä Instagramissa, WhatsAppissa, Twitterissä, TikTokissa tai muilla sosiaalisilla alustoilla ja nauti!
Luo oma alkuperäinen video, kirjoita TelloTalk-trendiraporttien luettelo ja saat ilmaisen päivittäisen saldon mobiililaitteilla. Miksi odottaa? Hyödynnä hämmästyttävä lyhytelokuvien tekijä ja toimittaja ja nauti! Tarinaominaisuuden avulla voit myös jakaa suosittuja videoita, virusvideoita tai mielenkiintoisia videoita tarinassa.

** Ilmaiset ääni- ja videopuhelut **
TelloTalk on yksi parhaista ääni- ja videopuheluiden sovelluksista. Jos etsit Pakistanin parasta ilmaista sovellusta teksti- ja videokeskusteluille, TelloTalk on ratkaisu. Asenna paras chat-sovellus.

** Viestintäsovellus **
TelloTalk on ilmainen viesti- ja chat-sovellus, jonka avulla voit olla yhteydessä vanhoihin ystäviin tai tavata uusia ystäviä ilmaisen chat-huoneen kautta. Voit keskustella englanniksi, urdu, sindhi, pastu, punjabi, balochi tai siraiki.

** Kutsu ystäviä ja ansaitse palkintoja **
TelloTalk antaa sinun ansaita rahaa verkossa Pakistanissa viittauspalkintojen avulla. Kuka tahansa voi ansaita rahaa kotona kutsumalla sukulaisia ​​ja ystäviä TelloTalkiin.

** Islamilainen sisältö **
TelloTalkia voidaan käyttää myös qibla-löytäjänä, joka tarjoaa rukoushälytykset, rukousajat, päivittäiset ayat- ja hadithit. Voit myös katsella Live Makkah TV: tä tai Live Madina TV: tä TelloTalkissa!

** Musiikin suoratoisto **
TelloTalk on ylpeä siitä, että hän on Pakistanin ensimmäinen integroitu ilmainen musiikkisovellus, jonka avulla voit suoratoistaa korkealaatuisia FM-kanavia ja kappaleita mielialallesi sopivaksi. TelloTalk voi integroida parhaan musiikin suoraan viestisovellukseesi avuksesi!
Kuuntele Radio Dilber, Hotfm 105 Live, Live CityFM89 Live jne.

** Suora ja tilattava TV-sovellus **
TelloTalkin avulla voit katsella suoraa televisiota, mukaan lukien Pakistanin draamaa, krikettiä, viihdettä ja muuta.

** News App ****
Nyt saat uusimmat päivitykset TelloTalk News -sivustolta, mukaan lukien Dawn News, viimeisimmät uutiset “Pakistan Today” -sivustolta ja muista sanomalehdistä. Lue parhaat blogit yhdessä paikassa!

** Desi-tarrat **
Tee chatista hauska lisäämällä uskomattoman hauskoja tarroja ja lähettämällä hymiösi tarroja Pakistan, Islam, Eid, Hollywood, Love, Ramadan

** ** Muita erinomaisia ​​ominaisuuksia
• Lähetettyjen viestien muokkaaminen
• Tiedostojen jakaminen
• Näppäimistö useilla paikallisilla kielillä (englanti, urdu, sindhi, pastu, punjabi, Baluchi tai siraiki)
Lähettämätön viesti
• Pimeä tila
• Käyttöliittymä urdu
• Vaihtoehto Piilota chat
• Skannaa QR-koodi
• Oma kirjanmerkki

Ota yhteyttä osoitteeseen support@tellotalk.com saadaksesi tukea tai palautetta. Esittelemme pian uusia ominaisuuksia ja monia mielenkiintoisia yllätyksiä.

What's new

- Käyttöliittymän parannukset ja virhekorjaukset.

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *