Privacy Policy

10 Nov, 2020 admin No Comments

Zásady ochrany osobních údajů Modsapkdld.org

Na webu modsapkdld.org (přístupný z https://www.modsapkdld.org) je jednou z našich hlavních priorit soukromí našich návštěvníků. Tento dokument o zásadách ochrany osobních údajů obsahuje typy informací shromážděných a zaznamenaných modsapkdld.org a způsob, jakým je používáme.

Pokud máte další dotazy nebo potřebujete další informace o našich zásadách ochrany osobních údajů, neváhejte nás kontaktovat.

Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na naše online aktivity a jsou platné pro návštěvníky informací, které sdílejí a / nebo shromažďují na modsapkdld.org. Tato zásada se nevztahuje na žádné informace shromážděné offline nebo prostřednictvím jiných kanálů než tohoto webu.

souhlasit

Používáním našich webových stránek souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů a souhlasíte s jejich podmínkami.

Informace, které shromažďujeme

Když vás požádáme o poskytnutí osobních údajů, jasně vás požádáme o osobní údaje a důvody.

Pokud nás kontaktujete přímo, můžeme o vás obdržet další informace, například vaše jméno, e-mailovou adresu, telefonní číslo, obsah zprávy nebo přílohy, které nám zasíláte, a jakékoli další informace, které se rozhodnete poskytnout. .

Když se zaregistrujete k účtu, můžeme vás požádat o poskytnutí kontaktních informací, včetně jména, názvu společnosti, adresy, e-mailové adresy a telefonního čísla.

Jak používáme vaše údaje

Shromážděné informace používáme různými způsoby, včetně:

  • Poskytujeme, provozujeme a udržujeme naše webové stránky
  • Vylepšujte, personalizujte a rozšiřujte náš web
  • Pochopte a analyzujte, jak používáte naše webové stránky
  • Vývoj nových produktů, služeb, funkcí a funkcí
  • Komunikujte s vámi přímo nebo prostřednictvím jednoho z našich partnerů, včetně poskytování služeb zákazníkům, abychom vám poskytovali aktualizace a další informace týkající se webových stránek, a pro marketingové a propagační účely
  • Odeslat vám e-mail
  • Najděte a předcházejte podvodům

Log soubor

modsapkdld.org dodržuje standardní postup pro používání souborů protokolu. Tyto soubory zaznamenávají, co se stane, když návštěvníci navštíví web. To dělají všechny hostingové společnosti a jsou součástí analýzy hostingových služeb. Informace shromážděné souborem protokolu zahrnují adresu internetového protokolu (IP), typ prohlížeče, poskytovatele internetových služeb (ISP), datum a časové razítko, odkazující / výstupní stránky a možný počet kliknutí. Nejsou spojeny s žádnými osobně identifikovatelnými informacemi. Účelem těchto informací je analyzovat trendy, spravovat web, sledovat pohyb uživatelů na webu a shromažďovat demografické informace.

Soubory cookie a webové majáky

Jako každá jiná webová stránka, i modsapkdld.org používá „cookies“. Tyto soubory cookie se používají k ukládání informací, včetně preferencí návštěvníka a webových stránek navštívených nebo navštívených návštěvníkem. Tyto informace se používají k optimalizaci uživatelské zkušenosti přizpůsobením obsahu našich webových stránek na základě typu prohlížeče návštěvníka a / nebo jiných informací.

Obecnější informace o souborech cookie naleznete v části „Co jsou soubory cookie“ v Souhlasu s cookies .

Soubor cookie Google DoubleClick DART

Google je jedním z dodavatelů třetích stran na našem webu. Používá také soubor cookie s názvem DART Cookie k poskytování reklam návštěvníkům našich webových stránek na základě jejich návštěv na www.website.com a dalších webových stránkách na internetu. Návštěvníci si však mohou zvolit přístup k zásadám ochrany osobních údajů Google Ads a obsahové sítě na následující adrese URL a odmítnout používání souborů cookie DART: https://policies.google.com/technologies/ads

Zásady ochrany osobních údajů reklamního partnera

V tomto seznamu najdete zásady ochrany osobních údajů každého reklamního partnera stránky modsapkdld.org.

Reklamní servery nebo reklamní sítě třetích stran používají technologie, jako jsou soubory cookie, JavaScript nebo Web Beacon, které se používají v jejich příslušných reklamách a odkazech zobrazených v 9-Apps a jsou odesílány přímo do prohlížeče uživatele. Když k tomu dojde, automaticky obdrží vaši IP adresu. Tyto technologie se používají k měření účinnosti jejich reklamních kampaní a / nebo k přizpůsobení reklamního obsahu, který vidíte na navštívených webových stránkách.

Vezměte prosím na vědomí, že modsapkdld.org nemůže přistupovat nebo kontrolovat tyto cookies používané inzerenty třetích stran.

Zásady ochrany osobních údajů třetích stran

Zásady ochrany osobních údajů stránky modsapkdld.org se nevztahují na jiné inzerenty nebo webové stránky. Proto vám doporučujeme, abyste se podrobněji seznámili s příslušnými zásadami ochrany osobních údajů těchto reklamních serverů třetích stran. Může zahrnovat jejich postupy a pokyny, jak se odhlásit z určitých možností.

Soubory cookie můžete zakázat pomocí různých možností prohlížeče. Chcete-li se dozvědět více o správě souborů cookie pomocí konkrétních webových prohlížečů, najdete ji na příslušných webových stránkách prohlížeče.

Ochrana osobních údajů CCPA (neprodávejte mé osobní údaje)

Podle CCPA mají kalifornští spotřebitelé mimo jiné práva právo na:

Společnosti, které shromažďují osobní údaje spotřebitelů, jsou povinny zveřejňovat kategorie a konkrétní části osobních údajů spotřebitelů shromážděných společnostmi.

Požádejte společnosti, aby odstranily veškeré osobní údaje o spotřebitelích shromážděné společnostmi.

Společnosti, které vyžadují prodej osobních údajů spotřebitelů, nikoli společnosti, které prodávají osobní údaje spotřebitelů.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na to, abychom vám odpověděli. Pokud chcete některá z těchto práv uplatnit, kontaktujte nás.

Práva na ochranu údajů GDPR

Chceme zajistit, abyste plně porozuměli všem právům na ochranu údajů. Každý uživatel má právo používat následující obsah:

Právo na přístup – Máte právo požadovat kopii vašich osobních údajů. Můžeme vám účtovat malý poplatek za služby.

Právo na opravu – Máte právo nás požádat o opravu veškerých informací, které považujete za nepřesné. Máte také právo nás požádat o doplnění informací, které považujete za neúplné.

Právo na výmaz – za určitých okolností máte právo nás požádat o vymazání vašich osobních údajů.

Právo na omezení zpracování – Za určitých okolností máte právo nás požádat o omezení zpracování vašich osobních údajů.

Právo vznést námitku proti zpracování – za určitých okolností máte právo vznést námitku proti našemu zpracování vašich osobních údajů.

Právo na přenositelnost údajů – Máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek přenesli údaje, které shromažďujeme, do jiné organizace nebo přímo k vám.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na to, abychom vám odpověděli. Pokud chcete některá z těchto práv uplatnit, kontaktujte nás.

Informace o dítěti

Další součástí naší priority je zvýšení ochrany dětí při používání internetu. Doporučujeme rodičům a opatrovníkům, aby sledovali, účastnili se a / nebo sledovali a řídili jejich online aktivity.

modsapkdld.org vědomě neshromažďuje žádné osobní údaje od dětí mladších 13 let. Pokud se domníváte, že vaše dítě poskytlo tyto informace na našich webových stránkách, důrazně doporučujeme, abyste nás okamžitě kontaktovali, a uděláme vše pro to, abychom tyto informace okamžitě odstranili z našich záznamů.

Comments closed.