Privacy Policy

10 Nov, 2020 admin No Comments

Tietosuojakäytäntö

Klo modsapkdld.org (pääsee https://www.modsapkdld.org), yksi tärkeimmistä tavoitteista on yksityisyyttä kävijöitä. Tämä yksityisyydensuojaasiakirja sisältää modsapkdld.org-sivuston keräämät ja tallentamat tiedot ja kuinka käytämme sitä.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain online-toimintojamme ja koskee kävijöitä tietoihin, joita he jakavat ja / tai keräävät osoitteessa modsapkdld.org. Tämä käytäntö ei koske tietoja, jotka on kerätty offline-tilassa tai muiden kanavien kuin tämän sivuston kautta.

olla samaa mieltä

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja sen ehdot.

Keräämämme tiedot

Kun pyydämme sinua antamaan henkilökohtaisia ​​tietoja, pyydämme sinulta selvästi henkilökohtaisia ​​tietoja ja syitä.

Jos otat meihin yhteyttä suoraan, saatamme saada sinusta lisätietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, meille lähettämäsi viestin tai liitteen sisällön ja muut valitsemasi tiedot. .

Kun rekisteröidyt tilille, saatamme pyytää sinua antamaan yhteystiedot, kuten nimen, yrityksen nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme keräämiämme tietoja monin eri tavoin, mukaan lukien:

  • Tarjoamme, ylläpidämme ja ylläpidämme verkkosivustoamme
  • Paranna, muokkaa ja laajenna verkkosivustoamme
  • Ymmärrä ja analysoi kuinka käytät verkkosivustoamme
  • Uusien tuotteiden, palvelujen, toimintojen ja ominaisuuksien kehittäminen
  • Kommunikoi kanssasi suoraan tai kumppanimme kautta, mukaan lukien asiakaspalvelun tarjoaminen sinulle päivitysten ja muun verkkosivustoa koskevan tiedon sekä markkinointi- ja markkinointitarkoituksiin
  • Lähetä sinulle sähköpostia
  • Petosten löytäminen ja estäminen

Hirsimouhikko

modsapkdld.org noudattaa lokitiedostojen käytön vakiomenettelyä. Nämä tiedostot tallentavat, mitä tapahtuu, kun kävijät vierailevat sivustolla. Tätä kaikki hosting-yritykset tekevät ja ovat osa hosting-palveluiden analyysiä. Lokitiedoston keräämät tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteen, selaintyypin, Internet-palveluntarjoajan (ISP), päivämäärä- ja aikaleiman, viittaus- / poistumissivut ja mahdollisen napsautusten määrän. Niihin ei liity mitään henkilökohtaisia ​​tietoja. Näiden tietojen tarkoituksena on analysoida trendejä, hallita sivustoa, seurata sivuston käyttäjäliikennettä ja kerätä väestötietoja.

Evästeet ja verkkojäljitteet

Kuten kaikki muutkin sivustot, modsapkdld.org käyttää “evästeitä”. Näitä evästeitä käytetään tietojen tallentamiseen, mukaan lukien vierailijoiden mieltymykset ja verkkosivustot, joissa vierailija on käynyt tai joissa vierailija on käynyt. Näitä tietoja käytetään käyttökokemuksen optimointiin räätälöimällä verkkosivustomme sisältö vierailijan selaimen tyypin ja / tai muun tiedon perusteella.

Lisätietoja evästeistä on evästesopimuksen “Mitä evästeet” -osiossa .

Soubor-eväste Google DoubleClick DART

Google on yksi kolmannen osapuolen toimittajista sivustollamme. Se käyttää myös DART-evästeenä kutsuttua evästettä palvelemaan mainoksia verkkosivustomme kävijöille heidän verkkosivustonsa www.website.com ja muiden Internet-sivustojen perusteella. Vierailijat voivat kuitenkin päättää käyttää Google Ads- ja sisältöverkoston tietosuojakäytäntöä seuraavalla URL-osoitteella ja kieltää DART-evästeiden käytön: https://policies.google.com/technologies/ads

Mainoskumppanien tietosuojakäytäntö

Tästä luettelosta löydät kunkin mainoskumppanin tietosuojakäytännön osoitteesta modsapkdld.org.

Kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai mainosverkostot käyttävät tekniikoita, kuten evästeitä, JavaScriptiä tai Web Beaconia, joita käytetään vastaavissa 9-sovelluksissa näytetyissä mainoksissa ja linkeissä ja jotka lähetetään suoraan käyttäjän selaimeen. Kun näin tapahtuu, se vastaanottaa automaattisesti IP-osoitteesi. Näitä tekniikoita käytetään mittaamaan mainoskampanjoidensa tehokkuutta ja / tai räätälöimään vierailemillasi verkkosivustoilla näkemäsi mainossisältö.

Huomaa, että modsapkdld.org ei voi käyttää tai hallita näitä kolmannen osapuolen mainostajien käyttämiä evästeitä.

Kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntö

Modsapkdld.org-tietosuojakäytäntö ei koske muita mainostajia tai verkkosivustoja. Siksi kehotamme sinua tutustumaan tarkemmin näiden kolmansien osapuolten mainospalvelimien sovellettaviin tietosuojakäytäntöihin. Se voi sisältää heidän menettelytavat ja ohjeet siitä, miten tietyistä vaihtoehdoista voidaan kieltäytyä.

Voit poistaa evästeet käytöstä useilla selainvaihtoehdoilla. Jos haluat lisätietoja evästeiden hallinnasta tietyillä verkkoselaimilla, löydät ne selaimen asiaankuuluvilta verkkosivustoilta.

CCPA-tietosuojakäytäntö (älä myy henkilökohtaisia ​​tietojani)

CCPA: n mukaan Kalifornian kuluttajilla on oikeus muun muassa

Yritysten, jotka keräävät kuluttajien henkilötietoja, on ilmoitettava yritysten keräämien kuluttajatietojen luokat ja tietyt osat.

Pyydä yrityksiä poistamaan kaikki yritysten keräämät henkilökohtaiset kuluttajatiedot.

Yritykset, jotka vaativat kuluttajien henkilötietojen myyntiä, eivät yritykset, jotka myyvät kuluttajien henkilötietoja.

Jos haet, meillä on yksi kuukausi aikaa vastata. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

GDPR: n tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että ymmärrät täysin kaikki tietosuojaoikeudet. Jokaisella käyttäjällä on oikeus käyttää seuraavaa sisältöä:

Käyttöoikeus – Sinulla on oikeus pyytää kopio henkilötiedoistasi. Saatamme veloittaa sinulta pienen palvelumaksun.

Oikeus oikaisuun – Sinulla on oikeus pyytää meitä korjaamaan kaikki virheellisiksi katsomasi tiedot. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä lisäämään tietoja, joita pidät puutteellisina.

Poistamisoikeus – tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi.

Oikeus rajoittaa käsittelyä – Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus vastustaa käsittelyä – tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen – Sinulla on oikeus vaatia meitä tietyin ehdoin siirtämään keräämämme tiedot toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle.

Jos haet, meillä on yksi kuukausi aikaa vastata. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Tietoa lapsesta

Toinen osa prioriteettiamme on lisätä lasten suojelua Internetin käytössä. Kannustamme vanhempia ja huoltajia seuraamaan, osallistumaan ja / tai seuraamaan ja hallinnoimaan online-toimintaansa.

modsapkdld.org ei kerää tietoisesti mitään henkilökohtaisia ​​tietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos uskot, että lapsesi on toimittanut nämä tiedot verkkosivustollamme, suosittelemme sinua ottamaan välittömästi yhteyttä meihin ja teemme parhaamme poistaaksemme nämä tiedot välittömästi rekistereistämme.

Comments closed.