2nd Line: Second Phone Number for Texts & Calls

1.0.8

puhelulinja 2 tarjoaa sinulle toisen puhelinnumeron äänitysviivana älypuhelimellasi, jolloin voit soittaa puheluja ja tekstiviestejä henkilökohtaista ja itsenäistä työtä varten.
Get App
0/5 No votes
Developer
2nd Phone Number & VPN Ltd
Version
1.0.8
Updated
November 3, 2020
Requirements
4.1 and up
Size
46M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Toinen
puhelulinja 2 tarjoaa sinulle toisen puhelinnumeron äänitysviivana älypuhelimellasi, jolloin voit soittaa puheluja ja tekstiviestejä henkilökohtaista ja itsenäistä työtä varten.

Lisäämällä toinen puhelinnumero tähän puhelinsovellukseen voit muodostaa yhteyden perheeseesi, työtovereihisi tai asiakkaisiisi helpommin tarvitsematta ostaa toista puhelinta tai lisätä toista SIM-korttia.

Joten kun seuraavan kerran haluat puhua jonkun kanssa, mutta et halua jakaa todellista puhelinnumeroitasi, älä unohda, että löydät sen sovelluksen toisesta puhelinnumerosta – toisesta linjasta. Voit määrittää rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit muutamassa vaiheessa.

Erota elämäsi ja työsi
paikallisella toisen linjan puhelinnumerollasi, voit lisätä tulevaisuuden vihjelinjan erottaaksesi työn ja yksityiselämän täydellisesti. Joten jos joku soittaa sinulle työpuhelimellasi tai kun soitat asiakkaalle, voit myös soittaa sinulle työpuhelimellasi, tiedät miten vastata, ja henkilökohtainen puhelinnumerosi pysyy yksityisenä.

Rajoittamattomat tekstiviestit ja
puhelut Hanki toinen puhelinnumero Androidin 2. linjan sovelluksesta, tekstiviestit ja rajoittamattomat puhelut kenellekään maailmassa Wi-Fi- tai matkapuhelindatan kautta, vain 9,99 dollaria kuukaudessa tai muiden 2. linjan käyttäjien kanssa voi puhua täysin ilmainen.

Paikalliset ja ulkomaanpuhelut ovat paljon halvempia kuin tavalliset puhelut, edullisemmat kuin tavalliset toisen linjan puhelimet
, joissa on oma tekniikka, samalla kun säilytetään korkea äänenlaatu. Voit luoda omistamasi toisen rivin muutamassa vaiheessa. Lataa sitä vähän ja säästä rahaa.

Kaikenlaisiin tilanteisiin,
oletteko koskaan häirinneet näitä olosuhteita? Sinun on annettava puhelinnumerosi, mutta et todellakaan halua? Onko sinua häirinnyt mainoskampanjat tai mainokset, mutta et voi estää kaikkia? Pitääkö minun ottaa yhteyttä väliaikaisten ongelmien ratkaisemiseksi, mutta en halua paljastaa henkilökohtaista numeroni? Jos vastaus on kyllä, et ole yksin. Monet meistä ovat enemmän tai vähemmän vaivautuneet sellaisiin asioihin. Voit syöttää toisen puhelinnumeron linjalle 2 kaikkien puheluiden korjaamiseksi. Henkilökohtaista puhelinnumeroa ei ole julkaistu eikä ongelmia ole aiheutettu. Kun olet valmis, voit polttaa tai jättää sen missä ja milloin tahansa.

Tehokkaat ominaisuudet vain 9,99 dollaria kuukaudessa: –
Rajoittamaton teksti ja ilmaiset puhelut: Rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit Yhdysvaltoihin ja Kanadaan.
– Korkea laatu puhelut: kirkas äänenlaatu tehdä puhelun tasaisempia
– oma vastaajaan: Tallenna oma vastaajaan tervehdys, joka kehottaa soittajaa jättämään viestin
– roskapostin välttämiseksi: pysyvästi estää jokaisen soittajan roskapostin
– Soitonsiirto: Voit siirtää puhelut suoraan mihin tahansa haluamasi numero muutamassa vaiheessa –
Puheluhistoria: Tallenna kaikki saapuvat ja lähtevät puhelut säilyttäen äänenlaatu
– Ei mainoksia: Nauti rajoittamattomista puheluista ja tekstiviesteistä, joita mainonta ei estä

. 2. rivi on ladattavissa ilmaiseksi ja siinä on miljoonia paikallisia puhelinnumeroita. Voit valita minkä tahansa ja käyttää kaikkia yllä olevia ominaisuuksia hintaan 9,99 dollaria kuukaudessa.

Kun olet vahvistanut ostoksesi, maksusi vähennetään Google-tililtäsi. Jos automaattista uusimista ei poisteta käytöstä vähintään 24 tuntia ennen kuluvan kauden päättymistä, tilaus uusitaan automaattisesti jokaisen lukukauden lopussa. Tililtä veloitetaan uusiminen viimeistään 24 tuntia ennen kuluvan kauden päättymistä ja uusimismaksu. Voit poistaa automaattisen uusimisen käytöstä milloin tahansa Google-tilisi asetuksissa, mutta ehtojen käyttämättömistä osista ei hyvitetä.

What's new

Toinen päivitys

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *